Pennut - Puppies

Suunnitelmia vuodelle 2024

FI MVA FI KVA-DRAJ SE MVA CIPACAN NATALIA - FI MVA FI KVA-DRAJ GARVAGUBBENS CEASAR (klikkaamalla- pääset jalostustietokantaan)

Astutettu 4.1.2024- (tiine)

C. Natalia
C. Natalia
G. Ceasar
G. Ceasar

FI KVA-DRAJ GARVAGUBBENS AINO-INKERI - CIPACAN NALLI (klikkaamalla- pääset jalostustietokantaan)

Astutettu 18.1.2024 (tiine)

G. Aino-Inkeri
G. Aino-Inkeri
C. Nalli
C. Nalli

Mikäli olet kiinnostunut Kennel Cipacan tulevista yhdistelmistä niin täältä löytyvät yhteystietomme. Pentukyselyt mieluiten sähköpostilla, koska minulla on vain harvoja hetkiä päivässä jolloin ehdin pidempään kenenkään kanssa jutella puhelimessa, saati että siinä hetkessä minulla olisi muistiinpanovälineet. Sähköpostit säilyvät tallessa, ja sitten voidaan tarvittaessa sopia mollemmille sopiva aika jolloin jutella puhelimessa.

Ottaessasi yhteyttä kerrothan kuka ja mistä olet ja millaista koiraa, mihin käyttöön olet etsimässä. Pennut myydään tunnistusmerkittyinä, rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkastamina hyviin koteihin metsästyskoiriksi ja perheenjäseniksi. Pennun hinta on 1000 €, joka sisältää yhden koemaksun ja yhden näyttelymaksun. Pennut saavat mukaansa tuttua ruokaa, pentupaketin ja kennel Cipacan pentuoppaan, uusi omistaja saa halutessaan jäsenyyden Suomen Dreeverijärjestöön ensimmäiseksi vuodeksi. Pennut vakuutetaan Agrian piilevävikavakuutuksella. Pennut asuvat osana meidän arkea, tottuvat laumamme muihin koiriin ja kissoihin, sekä normaaliin arkeen kotona sisällä ja ulkona pihalla ja tarhassa.Agrian vakuutusedustajalle on:

Anne Kuusijärvi, Vakuutusasiamies
040 517 1041
anne.kuusijarvi@ombud.agria.fi